Ezt az ételt 3 szem héjában főtt krumpli ihlette, ami megmaradt hétvégéről.
Hozzávalók:
3-4 szem héjában főtt krumpli
2 szál újhagyma
2csirkecomb filézve vagy csirke mell
2-3 gerezd fokhagyma
5-6 szelet füstölt sajt
2-3 paradicsom
tejföl
reszelt sajt
kakukkfű
Mivel ez most a meglévő maradékból készült ezért egy kisebb kerámia edénybe készítettem, de mivel sikert aratott a kreálmány, így a következő nagyobb edénybe fog készülni.
Az edény aljára karikáztam a főtt krumplit, megszórtam kakukkfűvel és meglocsoltam pici olíva olajjal. A krumplira karikáztam az újhagymát és erre dobtam a felszeletelt fokhagymát.
Erre kerültek a filézett csirke combok, amit besózva borsozva a hullám grillen átsütöttem.
A husira került a füstölt sajt szeletelve majd az egészet beborítottam paradicsom szeletekkel.
Tejfölt összekevertem a reszelt sajttal meg a kakukkfűvel és ez került az étel tetejére. Kb. 20 perc alatt sült pirosra.
Ugye, hogy jól néz ki?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése