2011. október 19., szerda

Sajtrácsos spenót

Hozzávalók:
  • 30 dkg fagyasztott spenót
  • 10-20 dkg sonka
  • 10-20 dkg füstölt sajt
  • 4 tojás
  • 250 g mozzarella
  • 1 hagyma
  • olívaolaj
  • fokhagyma
  • bors
A spenótot olvaszd ki, és nyomkodd ki a levét. A tojásokkal együtt tedd a turmixgépbe, és aprítsd össze. Keverd hozzá a felkockázott sonkát, a reszelt sajtot, az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd sózd és borsozd. Egy tortaformát vékonyan kenj ki olajjal, és öntsd bele a masszát. A tetejére vágj ceruzavastagságú mozzarellacsíkokat, és rácsszerűen rendezd el. Tedd 200 fokra előmelegített sütőbe, és tűpróbáig süsd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése